Πλεονεκτήματα Συνθετικού Χλοοτάπητα

Πλεονεκτήματα Συνθετικού Χλοοτάπητα

Ο συνθετικός χλοοτάπητας ή αλλιώς υπαίθρια τεχνητή χλόη, είναι μια επιλογή που χαίρει ιδιαίτερης προτίμησης μεταξύ των καταναλωτών χάρη στην πρακτικότητά του και την ευκολία που διέπει την χρήση του. Αποτελεί μια εύχρηστη, λειτουργική και οικονομική επιλογή για την κάλυψη ποικίλλων επιφανειών. Το έντονο και ζωντανό του χρώμα παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου και τις κακουχίες από τις καιρικές συνθήκες. Προσδίδει μια φυσική χροιά και προτείνεται ανεπιφύλακτα για υπαίθριους ή προαύλιους χώρους, σχολεία, παιδότοπους, το μπαλκόνι , την αυλή  ή και τον κήπο σας . Εφαρμόζει στο χώμα αφήνοντάς του περιθώρια να αναπνεύσει. Ακόμη, είναι διάτρητος επιτρέποντας  στο νερό να τον διαπερνάει με αποτέλεσμα να μην φυλακίζει υγρά που προκαλούν δυσοσμίες ή μούχλα. 

Πλεονεκτήματα Εφαρμογής Υπαίθριας Τεχνητής Χλόης: 

  • Αποτελεί ένα ευκόλως εφαρμόσιμο υλικό, χωρίς υπέρμετρες απαιτήσεις συντήρησης .
  • Προστατεύει το έδαφος ελέγχοντας την μόλυνση και περιορίζοντας την διάβρωση αυτού .
  • Παγιδεύει την σκόνη  – συχνά μολυσματική – του περιβάλλοντος και περιορίζει τη μόλυνση του αέρα. 
  • Μετριάζει την θερμοκρασία, εξασφαλίζοντας στους χώρους εστίασης και όχι μόνο, μια δροσερή ατμόσφαιρα, αποτελώντας συγχρόνως μια καλαίσθητη επιλογή. 
  • Περιορίζεται η σπατάλη νερού, που θα προέκυπτε από το πότισμα του φυσικού γρασιδιού.
  • Αναβαθμίζει την ψυχολογία του χώρου συμβάλλοντας στην διανοητική και σωματική υγεία των παρεβρισκόμενων , παρέχοντας την αίσθηση ενός φυσικού χώρου διασκέδασης ή και παιχνιδιού .
  • Αποθηκεύεται εύκολα, διαθέτει αντοχή και απαλλάσσει από τις απαιτήσεις που απορρέουν από την συντήρηση ενός φυσικού γρασιδιού το οποίο είναι επιρρεπές στην προσέλκυση ζιζανίων και στην στην έκκριση άσχημων οσμών . 

Οι έχοντες οικολογική συνείδηση θα εκτιμήσουν το γεγονός πως ο συνθετικός χλοοτάπητας συντείνει στην μείωση του διοξειδίου του άνθρακα , κάτι που επιτρέπει την μετρίαση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την μείωση της καταναλώσιμης ενέργειας. Έτσι γίνεται και μια φιλότιμη προσπάθεια περιορισμού της παγκόσμιας υπερθέρμανσης .

Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr