Πλεονεκτήματα συνθετικού χλοοτάπητα

Πλεονεκτήματα συνθετικού χλοοτάπητα

  Ο συνθετικός χλοοτάπητας –υπαίθρια τεχνητή χλόη – υφίσταται ως μια επιλογή που χαίρει ιδιαίτερης προτίμησης μεταξύ των καταναλωτών χάρη στην πρακτικότητά του και την ευκολία που διέπει την χρήση του . Αποτελεί μια εύχρηστη , λειτουργική , οικονομική επιλογή για την κάλυψη ποικίλλων επιφανειών . Το έντονο , ζωντανό του χρώμα παραμένει αναλλοίωτο – αλώβητο στην φθορά , στο πέρασμα του χρόνου και τις κακουχίες από τις καιρικές συνθήκες . Προσδίδει στον χώρο τοποθέτησής του μια φυσική χροιά , προτείνεται ανεπιφύλακτα για υπαίθριους ή προαύλιους χώρους , σχολεία , παιδότοπους  , το μπαλκόνι , την αυλή  ή και τον κήπο σας . Αγκαλιάζει και εφαρμόζει στο χώμα αφήνοντάς του περιθώρια να αναπνεύσει . Ακόμη , είναι διάτρητος επιτρέποντας  στο νερό να τον διαπερνάει με αποτέλεσμα να μην φυλακίζει  υγρά που προκαλούν  δυσοσμίες ή σαπίλα . 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗΤΉΣ ΧΛΟΗΣ 


  • Αποτελεί ένα ευκόλως εφαρμόσιμο υλικό , χωρίς υπέρμετρες απαιτήσεις συντήρησης .
  • Προστατεύει το έδαφος ελέγχοντας την μόλυνση και περιορίζοντας την διάβρωση αυτού .
  • Παγιδεύει την σκόνη  –συχνά μολυσματική – του περιβάλλοντος και περιορίζει την βρωμιά στον αέρα. 
  • Μετριάζει την θερμοκρασία , εξασφαλίζοντας στους χώρους εστίασης , και όχι μόνο , μια δροσερή ατμόσφαιρα , αποτελώντας , συγχρόνως , μια καλαίσθητη επιλογή .
  • Αναβαθμίζει την ψυχολογία του χώρου συμβάλλοντας στην διανοητική και σωματική υγεία των παρεβρισκόμενων , παρέχοντας την αίσθηση ενός φυσικού χώρου διασκέδασης ή και παιχνιδιού .
  • Αποθηκεύεται εύκολα , διαθέτει αντοχή και απαλλάσσει από τον πακτωλό απαιτήσεων που απορρέουν από την συντήρηση ενός φυσικού γρασιδιού το οποίο είναι επιρρεπές στην προσέλκυση ζιζανίων και στην στην έκκριση άσχημων οσμών . 

        Ο έχοντες οικολογική συνείδηση θα εκτιμήσουν το γεγονός πως ο συνθετικός χλοοτάπητας συντείνει στην μείωση του διοξειδίου του άνθρακα , κάτι που επιτρέπει την μετρίαση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την μείωση της καταναλώσιμης ενέργειας , απότοκος της οποίας είναι η συνεισφορά στην προσπάθεια περιορισμού της παγκόσμιας υπερθέρμανσης .

Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr