ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αποστολή εντός Αττικής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με όχημα της εταιρίας μας κατόπιν συνεννόηση μαζί μας για την ημέρα και ώρα παράδοσης, και το κόστος της μπορείτε να το δείτε στο καλάθι σας αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας .Για αγορές άνω των 49 ευρώ η αποστολή γίνεται δωρεάν

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Κατόπιν συνεννοήσεως σας αποστελουμε τα προϊόντα που αγοράσατε με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την παραλαβή των εμπορευμάτων και την παράδοση τους, σε σας. To κόστος μεταφοράς των προιόντων απο τήν εταιρία στις αποθήκες της εκάστοτε μεταφορικής είναι 4,00 ευρώ, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, όπως τα ογκώδη ή πολύ βαριά εμπορεύματα που είναι δωρεάν.Δεν ισχύει η αντικαταβολή, γιατί το προϊόν κόβεται και ράβεται στα μέτρα σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε μας στο 210-2584272
Η αποστολή με μεταφορική εταιρεία μπορεί να γίνει σε 1 - 2 μέρες για μεγάλες πόλεις και από 3 - 6 μέρες για δυσπρόσιτες και νησιωτικές περιοχές.Η παράδοση των εμπορευμάτων από την εταιρία μας μπορεί να γίνει και σε μεταφορική εταιρία της επιλογής σας

 Αποστολή με ΚΤΕΛ.

Μετά από επικοινωνία με την εταιρεία μας μπορεί να γίνει και η αποστολή των προιόντων με το ΚΤΕΛ αφού πρώτα προηγηθεί η κατάθεση του ποσού και των μεταφορικών σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στέλνουμε ενημερωτικό e-mail
Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail

 

Χρόνος Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία, συνήθως χρειάζονται 3-5 εργάσιμες ημέρες αλλά λόγω της πρόσφατης πανδημίας μπορεί να πάρει και 7 με 10 μέρες, και ανάλογα με τον προορισμό, όταν μεσολαβούν 2 ή περισσότερες μεταφορικές, χρειάζονται 10 με 13 εργάσιμες μέρες. 
Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρία ταχυμεταφοράς(courier), συνήθως χρειάζονται από 1-4 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε, ανάλογα με τον προορισμό.
Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.
- Σας παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία κι εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή φθορές να αρνηθείτε την παραλαβή τους και να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr