Συμβουλές για αποθήκευση του χαλιού σας

Συμβουλές για αποθήκευση του χαλιού σας

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω το χαλί μου , χωρίς να προκαλέσω την φθορά του ; 

 Η επιχείρησή μας , με πολυετή πείρα και απαρτισμένη από ειδικευμένο προσωπικό , διαθέτει  ποικιλία ανθεκτικών και ποιοτικών προϊόντων . Βασική , ωστόσο , προϋπόθεση για την διασφάλιση της ανθεκτικότητας και της ακεραιότητας του χαλιού σας είναι η σωστή συντήρηση , αποθήκευση και προστασία του . 

 Όταν οι ζεστές θερινές μέρες πλησιάζουν , η φύλαξη και αποθήκευση των χαλιών μπαίνει σε γραμμή προτεραιότητας των εργασιών στα πλαίσια του νοικοκυριού . Τα χαλιά σας οφείλεται να τα τυλίγεται σφιχτά σε ρολά προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν εισροή σκόνης , μικροβίων ή και απορριμμάτων κάθε είδους . Το επόμενο βήμα που έπεται του σφιχτού τυλίγματος , είναι το δέσιμο με σπάγκους , ή για μεγαλύτερη ευκολία με χαρτοταινία .  Έπειτα , το τυλιγμένο πλέον χαλί πρέπει φυλαχθεί σε ειδικές σακούλες που επιτρέπουν στο προστατευόμενο υλικό να αναπνέει και να μην αναπτύσσει υγρασία , βακτήρια και μύκητες . 

 ΠΡΟΣΟΧΗ μην επιχειρήσετε να χρησιμοποιείστε αντί για μια ειδική σακούλα ένα οποιοδήποτε πλαστικό υλικό . Αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο ανάπτυξης υγρασίας στο εσωτερικό. Επίσης , πρέπει να επισημανθεί πως το τύλιγμα του χαλιού σας σε ρολό πρέπει να αποτελεί την μοναδική σας επιλογή καθώς άλλοι μέθοδοι , πχ δίπλωμα υπό την μορφή πακέτου   , ελλοχεύει τον κίνδυνο να ραγίσει η βάση του χαλιού σας ή ακόμα να χαραχθούν ανεξίτηλα ρωγμές και σημάδια πάνω στην επιφάνεια .  

 Extra tip: Αν δεν διαθέτετε  ειδικές σακούλες χαλιών, είναι εφικτό , η αποθήκευση των χαλιών σας να γίνει σε υφασμάτινες θήκες ή σε ένα παλιό σεντόνι μέσα στο οποίο μπορείτε να τυλίξετε το χαλί. Το σεντόνι παρέχει στο χαλί την δυνατότητα αερισμού του , ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την προστασία του , από σκώρους , ζιζάνια , ή ακόμα και τυχόν αιχμηρά αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν φθορά . Μην ξεχάσετε, όμως, να δέσετε τις άκρες του σεντονιού για να προφυλάξετε το χαλί από σκόνη και από τους σκώρους.

 Η άριστη ποιότητα των εμπορευμάτων μας ,  σε συνδυασμό με την δική σας φροντίδα ανεπιφύλαχτα εξασφαλίζουν την ακεραιότητα των χαλιών σας και δικαιώνουν την επιλογή σας.Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr