Συμβουλές για αποθήκευση του χαλιού σας

Συμβουλές για αποθήκευση του χαλιού σας

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω το χαλί μου, χωρίς να προκαλέσω την φθορά του ; 

Η επιχείρησή μας, με πολυετή πείρα και απαρτισμένη από ειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει ποικιλία ανθεκτικών και ποιοτικών προϊόντων. Βασική, ωστόσο, προϋπόθεση για την διασφάλιση της ανθεκτικότητας και της ακεραιότητας του χαλιού σας είναι η σωστή συντήρηση, αποθήκευση και προστασία του . 

Όταν οι ζεστές θερινές μέρες πλησιάζουν, η φύλαξη και αποθήκευση των χαλιών μπαίνει σε γραμμή προτεραιότητας των εργασιών στα πλαίσια του νοικοκυριού. Τα χαλιά σας θα πρέπει να τα τυλίξετε σφιχτά σε ρολά προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν εισροή σκόνης, μικροβίων ή και απορριμμάτων κάθε είδους. Το επόμενο βήμα που έπεται του σφιχτού τυλίγματος, είναι το δέσιμο με σπάγκους ή για μεγαλύτερη ευκολία με χαρτοταινία .  Έπειτα, το τυλιγμένο πλέον χαλί πρέπει φυλαχθεί σε ειδικές σακούλες που επιτρέπουν στο προστατευόμενο υλικό να αναπνέει και να μην αναπτύσσει υγρασία, βακτήρια και μύκητες . 

ΠΡΟΣΟΧΗ: μην επιχειρήσετε να χρησιμοποιείστε αντί για μια ειδική σακούλα ένα οποιοδήποτε πλαστικό υλικό . Αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο ανάπτυξης υγρασίας στο εσωτερικό. Επίσης , πρέπει να επισημανθεί πως το τύλιγμα του χαλιού σας σε ρολό πρέπει να αποτελεί την μοναδική σας επιλογή καθώς άλλοι μέθοδοι, όπως για παράδειγμα δίπλωμα υπό την μορφή πακέτου, ελλοχεύει τον κίνδυνο να ραγίσει η βάση του χαλιού σας ή ακόμα να χαραχθούν ανεξίτηλα ρωγμές και σημάδια πάνω στην επιφάνεια .  

Extra tip Αν δεν διαθέτετε ειδικές σακούλες χαλιών, είναι εφικτή η αποθήκευση σε υφασμάτινες θήκες ή σε ένα παλιό σεντόνι μέσα στο οποίο μπορείτε να τυλίξετε το χαλί. Το σεντόνι παρέχει στο χαλί την δυνατότητα αερισμού του, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την προστασία του, από σκώρους, ζιζάνια, ή ακόμα και τυχόν αιχμηρά αντικείμενα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν φθορά. Μην ξεχάσετε, όμως, να δέσετε τις άκρες του σεντονιού για να προφυλάξετε το χαλί από σκόνη και από τους σκώρους.

Η άριστη ποιότητα των εμπορευμάτων μας, σε συνδυασμό με την δική σας φροντίδα σας εξασφαλίζουν προστασία και φροντίδα για το χαλί σας, ενώ δικαιώνουν την επιλογή σας.Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr