ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στη Neocarpet στηρίζουμε πολλούς τρόπους πληρωμής, για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει!

KLARNA 

Δοκιμάστε το νέο τρόπο πληρωμής από την Klarna για μια πιο ξέγνοιαστη εμπειρία αγορών! Με τη λογική Buy Now - Pay Later, μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας και να διαμοιράσετε τα έξοδα σε τρεις μηνιαίες δόσεις. Υποστηρίζονται 3 άτοκες δόσεις για αγορές από 35 ευρώ έως 1500. Η πρώτη εξόφληση ποσού πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας. Οι υπόλοιπες δύο λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό σας λογαριασμό, την πιστωτική ΄η την χρεωστική κάρτα που έχετε επιλέξει. Οι προϋποθέσεις για τη χρήση της Klarna είναι οι εξής: 

  1. Ο χρήστης να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του
  2. Οι συναλλαγές να γίνονται από κατοίκους της χώρας
  3. Να υπάρχει μία έγκυρη κάρτα
  4. Να υπάρχει θετικό πιστωτικό όριο 
  5. Να μπορούν να ληφθούν κωδικοί επαλήθευσης μέσω μηνυμάτων.
Αντικαταβολή

Πληρώστε τα προϊόντα σας, μόλις αυτά έρθουν στην πόρτα σας. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Πιστωτική - Χρεωστική - Paypal 

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτες Master Card, Maestro, Visa, American Express ή μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας Paypal.com. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τη EFG EUROBANK για τη χρήση των συστημάτων τους, με τη μέγιστη δυνατή διατήρηση της ασφάλειας των συναλλαγών. 

Τραπεζική Κατάθεση

Με την επιλογή της τραπεζικής κατάθεσης, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας έρχεται ένα mail από την εταιρεία μας με τον λογαριασμό αλλά και το IBAN. Οι συνεργαζόμενες τράπεζες είναι η Eurobank και η Εθνική Τράπεζα και μέσω αυτών γίνονται όλες οι συναλλαγές. Μόλις λάβουμε την πληρωμή, προχωράμε στην υλοποίηση της παραγγελίας.


Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr