Βινυλικά Πλακάκια LVT

Βινυλικά Πλακάκια LVT

Το δάπεδο lvt – βινυλικές λωρίδες ή βινυλικό πλακάκι – αποτελεί την τελευταία τάση στο δάπεδο. Κατασκευάζεται με σκοπό να αποτελέσει ένα πρακτικό, κομψό και εύκολο στην εγκατάσταση του υλικό , το οποίο σε αντίθεση με το δάπεδο laminate (λαμινέιτ),  μπορεί να αντέξει στην υγρασία και στα δραστικά χημικά καθαριστικά χωρίς να παρουσιάζει φθορά. Στην ιστοσελίδα μας θα ανακαλύψεις εισαγόμενα ευρωπαϊκά βινυλικά πλακάκια σε ποικιλία σχεδίων και διαφορετικών προδιαγραφών κατά τις ανάγκες σας. Επαγγελματικός ή οικιακός χώρος, έχουμε την λύση! Το δάπεδο LVT χωρίζεται κυρίως σε δύο βασικές κατηγορίες . Επομένως έχουμε την glue-down κατηγορία δαπέδων, που τοποθετείται με πρόσθετη κόλλα για δάπεδα και υφίσταται ως η οικονομικότερη επιλογή στην κατηγορία του βινυλικού δαπέδου . Ενώ έχουμε και το click (κουμπωτό) δάπεδο, με τον άκαμπτο πυρήνα του, καλύπτει επιφάνειες χωρίς την προσθήκη κόλλας , ή ειδικού υποστρώματος και εξασφαλίζει ένα λείο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να διαγράφονται οι αρμοί ή οι ατέλειες της προ υπάρχουσας επιφάνειας.

 Ο καθαρισμός σκληρότερων λεκέδων από το δάπεδο του βινυλίου σας είναι επίσης σχετικά απλός. Αντιμετωπίστε αμέσως τους λεκέδες, για παράδειγμα, με τοπικό καθαρισμό με ένα nylon πανάκι και με ουδέτερο απορρυπαντικό. Καθαρίστε από το εξωτερικό του λεκέ προς το κέντρο του, στη συνέχεια ξεπλύνετε και σκουπίστε με φρέσκο νερό.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τον καθαρισμό διαφορετικών τύπων λεκέδων:

  •  Λάδι, ξύδι ή λεκέδες από λεμόνι θα πρέπει να απομακρύνονται απευθείας, καθώς ενδέχεται να προκαλέσουν αποχρωματισμό της επιφάνειας του vinyl δαπέδου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μίγμα ζεστού νερού και ενός ουδέτερου απορρυπαντικού για να αφαιρέσετε τέτοιους λεκέδες.
  • Μελάνι, τομάτα ή λεκέδες από αίμα μπορούν να απομακρυνθούν εάν τοποθετήσετε πολύ αραιωμένο οινόπνευμα απευθείας πάνω στον λεκέ για μερικά λεπτά χωρίς να τον τρίψετε και έπειτα να ξεπλύνετε με νερό.
  •  Οι λεκέδες από στυλό και μαρκαδόρο καθαρίζονται εύκολα με λίγο white spirit πάνω σε ένα κομμάτι ύφασμα. Ακολούθως, ξεπλένετε με νερό.
  •  Η σκουριά πρέπει να καθαρίζεται με ένα αντισκωριακό σφουγγάρι. Ακολούθως, ξεπλένετε επίσης με νερό.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ :

Ανεξάρτητα από τον τύπο του vinyl δαπέδου που επιλέγετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά προκαταρκτικά βήματα για να διασφαλίσετε ότι θα εγκαταστήσετε σωστά το δάπεδο σας. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  •         Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρέπει να αφαιρέσετε το υπάρχον προϊόν επένδυσης δαπέδου. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις. Το άκαμπτο LVT, για παράδειγμα, μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας πάνω από πλακάκια και τα περισσότερα υπάρχοντα υποδαπέδια.
  •          Βεβαιωθείτε ότι το υπο-δάπεδο είναι στεγνό, καθαρό και επίπεδο.
  •          Αφαιρέστε το δάπεδο βινυλίου από τη συσκευασία του και φυλάξτε το στο δωμάτιο όπου πρόκειται να εγκατασταθεί για τουλάχιστον 24 ώρες, ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στη θερμοκρασία δωματίου (εγκλιματισμός).
  •         Χάρη στην τεχνολογία συστήματος κλικ, η εγκατάσταση του δαπέδου LVT είναι εύκολη και γρήγορη. Επίσης, δεδομένου ότι το LVT είναι ένα εύκολο αρθρωτό σύστημα, δεν χρειάζεται να μετακινήσετε όλα τα έπιπλα από το δωμάτιο κατά την εγκατάσταση. Μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε το δάπεδο σας βήμα προς βήμα επανατοποθετώντας τα έπιπλα σας γύρω από το δωμάτιο καθώς προχωράτε τη διαδικασία.
  •        Στην πλειοψηφία τους τα vinyl δάπεδα δεν απαιτούν τη χρήση υποστρώματος, παρόλα αυτά παρέχονται ως προαιρετικό αξεσουάρ εάν αναζητείτε επιπλέον άνεση, μείωση θορύβου ή θερμικές ιδιότητες.

Συνολικά , τα δάπεδα βινυλίου  αποτελούν την πλέον κατάλληλη επιλογή για επαγγελματική-οικιακή χρήση . Μονώνουν, διαμορφώνουν και οριοθετούν έναν χώρο παρέχοντας μια βραδύκαυστη επιφάνεια ανθεκτική σε ισχυρή καταπόνηση, γρατζουνιές, χημικά προϊόντα, ακόμη και βαριά επαγγελματική εργασία. Τα lvt χαίρουν ιδιαίτερης προτίμησης από συγκεκριμένα καταναλωτικά κοινά όπως: χώροι μαζικής εστίασης , υγειονομικές μονάδες, εκπαιδευτικοί χώροι και εκθεσιακές αίθουσες καταστημάτων .

Ενημερώσου άμεσα για τα προϊόντα μας, επικοινώνησε μαζί μας και σε συνεργασία με το καταρτισμένο συνεργείο μας, θα βρούμε μαζί το κατάλληλο βινυλικό πλακάκι , το οποίο ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του χώρου σου .

 

Copyright © 2021 neocarpet.gr All Rights Reserved
Digital Marketing with from Digilex Design & Developed by Happyonline.gr